Yogalessen

Hier vind je alle info over de wekelijkse yogalessen met yogadocente Karen.

Kom gerust langs. Je kan op elk moment instromen en steeds meedoen op je eigen niveau.

Heel erg welkom !

Uurrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

09u30 | Yin Yoga
20u00 | Yin Yang Yoga

Donderdag

Vrijdag

10u00 | Gentle Morning Flow

Zaterdag

11u15 | Pilates met Eline

Tarieven

10-beurtenkaart*

€150

20-beurtenkaart*

€280

30-beurtenkaart*

€390

proefkaart (3 beurten - 3 weken)**

€33

losse les

€17

* 1 jaar geldig
** éénmalig per persoon te verkrijgen
 
 
Alle beurtenkaarten, proefkaarten en losse lessen kunnen aangekocht worden in de Momoyoga-app, of ter plaatse vóór de les (cash of payconiq).
Je kan ze gebruiken voor verschillende lessen per week.

Soorten yoga

Yin Yoga

  • elke woe om 9u30
  • tempo = traag en zacht

Een zachte en rustige vorm van yoga waarbij de yogahoudingen (asana’s) gericht zijn op het stretchen van het dieper gelegen bindweefsel en het versterken van de gewrichten. De houdingen worden hoofdzakelijk zittend en liggend uitgevoerd, en worden langer aangehouden (3 tot 5 min). Door middel van je ademhaling, leer je je mentale grenzen kennen en verleggen, leer je loslaten, om zo meer rust en ontspanning te vinden in lichaam en geest. Er onstaat meer ruimte voor zachtheid en rust. Je komt liefdevol thuis bij jezelf.

Gentle Morning Yoga

  • elke vrijdag om 10u
  • tempo = rustig

Een zachte, rustige yogaflow met aandacht voor je lichaam en je ademhaling. Het lichaam wordt langzaamaan opgewarmd, spanning wordt losgemaakt, en de yogahoudingen volgen elkaar in een rustig tempo op. Door te focussen op de ademhaling breng je je aandacht naar binnen, kom je zachtjes uit je hoofd en in je lichaam, in je hart. De mind komt tot rust. Een heerlijke start van je dag.

Yin Yang Yoga

  • elke woensdag om 20u
  • tempo = zacht en dynamisch

Yin yang yoga combineert het zachte, trage, rustige van yin yoga, met het vurige, dynamische, krachtige van yang yoga. Een mooie balans tussen ontspanning en intensiteit. Tussen verstillen en energie. Tussen tot rust komen en krachtopbouw. Tussen zachtheid en actie. Balans.

Pilates met Eline

  • elke zaterdag om 11u15
  • tempo = dynamisch

Pilates is een fysieke en mentale conditietraining die je kracht, flexibiliteit, coördinatie en concentratie verbetert. Tijdens de pilateslessen worden alle spiergroepen getraind en ligt de focus op het correct bewegen vanuit de 'core' (buik, lage rug en bekken). Je lichaam wordt sterker, stabieler en leniger, je krijgt een betere houding en typische rug-, schouder- en nekklachten worden aangepakt.

Elke yogales eindigen we met een welverdiende savasana, een zalig deugddoende eindontspanning.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, je leert goed luisteren naar je lichaam en doet mee op je eigen niveau.
 

Yoga op maat

Heb je het liever een beetje rustiger en heb je meer nood aan een yogales op maat ? Dan kan je een privésessie of een duosessie boeken.

* privéles: 75€ pp of 300€ voor 5 lessen (3 maand geldig)

* duoles: 100€ per duo of 450€ voor 5 lessen (3 maand geldig)

Of op zoek naar een yogasessie voor een groepje vrienden, familie, collega's ? Stuur me een mailtje en ik denk mee met jou over de mogelijkheden van een yogasessie op maat !