Yogalessen

Hier vind je alle info over de wekelijkse yogalessen met yogadocente Karen.

Kom gerust langs voor een proefles.
Je kan op elk moment instromen en steeds meedoen op je eigen niveau.

Heel erg welkom !

Uurrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

09u30 | Gentle Morning Flow
20u00 | Yin Yang Yoga

Donderdag

Vrijdag

10u00 | Gentle Morning Flow

Zaterdag

Tarieven

10-beurtenkaart*

€150

20-beurtenkaart*

€280

30-beurtenkaart*

€390

proefkaart (3 beurten - 3 weken)**

€33

losse les

€17

* 1 jaar geldig
** éénmalig per persoon te verkrijgen
 
 
Alle beurtenkaarten en proeflessen kunnen aangekocht worden in de Momoyoga-app, of ter plaatse vóór de les (cash of payconiq).
Je kan de beurtenkaarten gebruiken voor verschillende lessen per week.

Soorten yoga

Dynamic Flow Yoga

  • wordt later ingepland
  • tempo = dynamisch

Een actieve, dynamische vorm van yoga die de nadruk legt op een aaneenschakeling (flow) van krachtige yogahoudingen (asana’s) die elkaar vloeiend opvolgen op het ritme van de ademhaling. Je lichaam wordt leniger én krachtiger. En je laadt zowel fysiek als mentaal je batterijen op. Na de les voel je je volledig ontspannen, en tegelijkertijd ook terug vol energie. Je ervaart meer innerlijke rust en je voelt je verbonden met jezelf, met de persoon die je werkelijk bent. Je komt thuis.

Gentle Morning Yoga

  • elke woensdag om 9u30 en elke vrijdag om 10u
  • tempo = rustig

Een zachte, rustige yogaflow met aandacht voor je lichaam en je ademhaling. Het lichaam wordt langzaamaan opgewarmd, spanning wordt losgemaakt, en de yogahoudingen volgen elkaar in een rustig tempo op. Door te focussen op de ademhaling breng je je aandacht naar binnen, kom je zachtjes uit je hoofd en in je lichaam, in je hart. De mind komt tot rust. Een heerlijke start van je dag.

Yin Yoga

  • wordt later ingepland
  • tempo = traag en zacht

Een zachte en rustige vorm van yoga waarbij de yogahoudingen (asana’s) gericht zijn op het stretchen van het dieper gelegen bindweefsel en het versterken van de gewrichten. De houdingen worden hoofdzakelijk zittend en liggend uitgevoerd, en worden langer aangehouden (3 tot 5 min). Door middel van je ademhaling, leer je je mentale grenzen kennen en verleggen, leer je loslaten, om zo meer rust en ontspanning te vinden in lichaam en geest. Er onstaat meer ruimte voor zachtheid en rust. Je komt liefdevol thuis bij jezelf.

Yin Yang Yoga

  • elke woensdag om 20u
  • tempo = zacht en dynamisch

Yin yang yoga combineert het zachte, trage, rustige van yin yoga, met het vurige, dynamische, krachtige van yang yoga. Een mooie balans tussen ontspanning en intensiteit. Tussen verstillen en energie. Tussen tot rust komen en krachtopbouw. Tussen zachtheid en actie. Balans.

Elke yogales eindigen we met een welverdiende savasana, een zalig deugddoende eindontspanning.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, je leert goed luisteren naar je lichaam en doet mee op je eigen niveau.