Q&A

Yoga

Je kan je matje reserveren, betalen en annuleren via het online reserveringsplatform Momoyoga, waar je een overzicht vindt van de wekelijkse lessen en waar je je beurtenkaart of proefles kan aankopen (verschillende betaalopties). Een overzicht van het uurrooster, de tarieven en de soorten yoga, vind je ook hier terug.
 
Hoe boek je een les in Momoyoga ?
1. klik op ‘boek nu’ naast het lesmoment van je keuze
2. log in met je account; heb je nog geen account, dan kan je die hier aanmaken via ‘klik hier om je in te schrijven’
3. betaal met je beurtenkaart en/of koop je beurtenkaart of proefles aan
4. je kan je inschrijven tot 1u vóór de start van de les, zolang er nog plaats is
 
TIP: je kan je beurtenkaart flexibel inzetten voor gelijk welke les en zelfs voor meerdere lessen per week.
 
Annulatie: Indien je toch niet kan komen, annuleer dan tijdig je reservatie via je account (mogelijk tot 4u vóór de les, daarna zal je beurt aangerekend worden). Je kan niet annuleren via e-mail, Facebook, Instagram, en ook niet telefonisch of per sms. Ben je vergeten te annuleren, of ben je niet op tijd in de les, dan ben je helaas je beurt kwijt.
 
Annulatie door THuise: Lessen gaan door vanaf 4 inschrijvingen. Bij minder aanmeldingen wordt de les geannuleerd (je wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht) en kan je je beurt recupereren voor een andere les.
 
Je kan ook altijd je beurtenkaart, losse les of proefles ter plaatse betalen vóór de les (cash of payconiq). Lukt het allemaal niet via Momoyoga, dan mag je altijd contact opnemen via karen@thuise.be en we helpen je graag verder.
 

Je reserveert je plek via de webshop van de ‘YOGA’-pagina onder ‘yogaworkshops’. Je koopt je ‘toegangsticketje’ voor de workshop/lessenreeks die je kiest en je krijgt een automatische bevestiging van je inschrijving en je betaalbewijs. Geboekte workshops/lessenreeksen kunnen niet geannuleerd en terugbetaald worden. Er kan wel iemand anders in de plaats komen. Stuur dan de naam van de persoon die je plaats inneemt, naar karen@thuise.be ten laatste 24u vóór de aanvang van de workshop/lessenreeks.

Doe gemakkelijk zittende kleren aan waarin je ongedwongen kan bewegen. Je kan je ook altijd omkleden in onze kleedkamer. Yoga doen we op blote voeten. Breng gerust een paar sokken en een trui mee voor tijdens de eindontspanning. De rest van je spullen (handtas, gsm, schoenen, …) kan je in de kleedkamer achterlaten, alles wordt vóór de start van de les/workshop afgesloten.

Alle yogamateriaal (yogamatten, bolsters, yogablokken, riemen, kussens, dekens, oogkussens,…) is aanwezig. Je mag uiteraard ook altijd je eigen yogamat, deken of oogkussen meebrengen.

Yoga op een volle maag is niet aangenaam, probeer dus 2u vóór de yogales/workshop te eten of eet zeker niet te zwaar net ervoor. Breng gerust een drinkfles met water mee. Na de les/workshop kan je ook altijd genieten van een heerlijk tasje thee.

Kom op tijd, zo kan je in alle rust toekomen. De ingangsdeur opent een kwartier vóór de les/workshop start, en sluit als de les/workshop begint.

Je kan gemakkelijk parkeren in de straat.

Yoga is voor iedereen, voor elk lichaam, ongeacht leeftijd, geslacht, fysieke achtergrond, … Ook (en vooral) als je niet lenig bent, is yoga voor jou ! Meld wel steeds je blessures, gezondheidsklachten, lichamelijke ongemakken en een eventuele zwangerschap zo snel mogelijk en vóór aanvang van de les of workshop aan de teacher. Heb je specifieke vragen, stuur gerust een mailtje naar karen@thuise.be.

Crea

Je reserveert je plek via de webshop van de ‘CREA’-pagina. Je koopt je ‘toegangsticketje’ voor de workshop die je kiest en je krijgt een automatische bevestiging van je inschrijving en je betaalbewijs. Geboekte workshops kunnen niet geannuleerd en terugbetaald worden. Er kan wel iemand anders in de plaats komen. Stuur dan de naam van de persoon die je plaats inneemt, naar karen@thuise.be ten laatste 24u vóór de aanvang van de workshop.

Kom op tijd, zo kan je in alle rust toekomen. De ingangsdeur opent een kwartier vóór de workshop start, en sluit als de workshop begint.

Je kan gemakkelijk parkeren in de straat.